PRESENTACIÓ DEL LLIBRE EL VALOR DE LOS CUIDADOS A INSTAGRAM

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE EL VALOR DE LOS CUIDADOS A INSTAGRAM

Presentarem el llibre del BES El valor de los cuidados dimarts 13 de juny, a partir de les 12:00 a l’Instagram del Ceesc (Col·legi d’educadores i educadors socials de Catalunya), prosseguint així la promoció del llibre, de la nostra activitat i de la Cultura de Cura. Comptarem amb la presència de dos membres del BES i co-autors del llibre, el Raül Martínez i l’Arnau Careta, graduats en Educació Social.

La presentació tindrà lloc en una edició especial de l’EncapsuladES del Ceesc, el “Lectures d’estiu”, un directe d’Instagram on es presentaran llibres escrits per educadores socials i recomanaran lectures de cara a l’estiu. El propòsit d’aquesta activitat és emfatitzar la importància d’escriure des de l’educació social i donar visibilitat a les publicacions més recents.

El llibre El valor de los cuidados. La supervisión en contextos profesionales en los que se trabaja con personas, de l’Editorial Octaedro, és el producte més representatiu del nostre interès per la cura del professionals que atenem persones, en el què ens sentim acompanyats per les persones que hi han col·laborat (escrivint o entrevistant-se) i per totes les persones i institucions que ens heu confiança en la nostra trajectòria. A totes, gràcies.

Per seguir l’esdeveniment ves al perfil d’Instagram del Ceesc clicant aquest enllaç.

Per veure el programa complet, fes clic aquí.

Per més informació sobre el llibre, clica aquí.

 

juny 13 2023

Details

Date: 13 juny, 2023
Time: 12:00 - 13:00
Esdeveniment Categories: ,
Esdeveniment Tags:,

Venue

Instagram

Organitzador

Ceesc
Website: Visit Organizer Website