CERCLE TRIMESTRAL DE MOVIMENT AUTÈNTIC

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

CERCLE TRIMESTRAL DE MOVIMENT AUTÈNTIC

El Moviment Autèntic (MA) és un treball corporal lliure, on poder explorar les nostres imatges internes, les nostres sensacions sense judici. És una eina d’autoconeixement profund que ens permet connectar amb la nostra presencia: clara i obscura, plena de bellesa.

En la seva pràctica ens relacionem amb el vuit i en l’entrega a el desconegut.

Amb els ulls tancats dirigim l’atenció al nostre interior: esperes, escoltes i et mous seguint els teus propis impulsos en presència d’un testimoni que està en quietud. Observant les nostres projeccions i creant espai entre el nostre Ego i l’altre, sense judici.

A mesura que entres en aquest treball, obres l’oportunitat de transformar la consciència del teu cos, d’explorar la relació de tu amb el món i de sentir l’experiència del teu esser.

El Xavier Gimeno i la Teresa Escobedo, facilitadors de les sessions del BES, han tingut l’oportunitat de compartir l’aprenentatge del MA amb la mestra Betina Waissman i l’Andrés Waksman. Des d’aquest punt us oferim un espai de llibertat, confiança i entrega, necessaris per poder gaudir i dur a terme aquesta pràctica.

Clica per conèixer la trajectòria d’aquesta disciplina.

 

Amb la col·laboració de

 

desembre 14 2023

Details

Date: 14 des., 2023
Time: 18:00 - 20:30
Esdeveniment Categories: ,

Venue

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

+ Mapa de Google

Schedule

  • Els dijous de 18:00 a 20:30, els següents dies:
  • 26 d'octubre,
  • 30 de novembre i
  • 14 de desembre.
  •  

Sessió única 30€
Sessió única per a 2 persones 55€
La inscripció al Cercle trimestral de Moviment Autèntic es realitza en un sol pagament de 75€ per a les 3 sessions. Places limitades.

Organitzador

Espai BES