BES-ART Diàleg de música i poesia

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

BES-ART Diàleg de música i poesia

Un recull de cançons i percussions de la Mediterrània i Llatinoamèrica amb la cantant i clarinetista Carola Ortiz en un diàleg poètic de la mà del poeta Dani Espresate. Un diàleg pels sentits.


Carola Ortiz

Clarinetista, músic de jazz, en els seus treballs reuneix músics de jazzflamenco, música brasilera i folklore argentí, participa en experiències de cultura musical de l’India on ha estat treballant recentment.

Carola ha interpretat les seves composicions a clubs i festivals de la Península, França, Itàlia, Nova York, Canadà, Índia, Alemanya, Anglaterra i Hongria.

Ha col·laborat amb Joan Albert AmargósLluís VidalMarco Mezquida i amb la cantaora Rocío Márquez i ha format part dels conjunts “Los Moussakis” (fusió jazz amb música tradicional balcànica) i Coetus (orquestra de percussió ibèrica).

Al seu primer disc cantat íntegrament en català titulat Pecata Beata, posa música a una col·lecció de poemes d’escriptores catalanes com Montserrat AbellóMercè RodoredaVíctor CatalàCarme Guasch i Anna Gual, entre d’altres

https://carolaortiz.com/


Dani Espresate

Mestre, bibliotecari escolar, coordinador de seminaris de biblioteques escolars, creador de poesies i participant en la configuració de projectes poètics.

Poeta convençut de la importància d’apropar la poesia als infants. La poesia com a manera de veure el món i d’habitar-lo, com a espai d’expressió, com a instant d’escolta. La poesia és un univers que s’expandeix i que, en el seu infinit, tothom hi té cabuda.

Li agrada recórrer els camins de la formació del professorat, les bones editorials, les llibreries especialitzades, les biblioteques escolars, les biblioteques públiques… Per tal que les persones, joves i no tant joves, puguin anar més lluny, versar aquest món i rehabitar-lo.

Ha publicat diversos poemes, també n’ha traduït i es col·laborador en les “narratives per compartir-nos” que es publiquen a la pàgina del BES.

https://daniespresate.com/

abril 30 2022

Details

Date: 30 abr., 2022
Time: 20:30 - 21:30
Esdeveniment Categories: ,
Esdeveniment Tags:, , ,

Venue

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

+ Mapa de Google

Organitzador

Espai BES