Materials Waldorf – Des de l’infant

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Materials Waldorf – Des de l’infant

A la pedagogia Waldorf es dona molta importància als materials que oferim als infants, tant per la forma, com per la qualitat del materials de què estan fets i per les possibilitats que ofereixen de joc. En aquesta sessió farem un tast dels diferents materials i hi aprofundirem per entendre-ho millor.

Els infants exploren l’entorn amb tots els sentits i necessiten que hi hagi una riquesa a nivell sensorial, per això des de la pedagogia Waldorf es busca que els materials siguin diversos: llana, cotó, seda, cera d’abella, pigments d’origen vegetal o mineral, fusta, vímet, bambú, etc.

Els volem envoltats de bellesa i també busquem que siguin objectes bells i nobles, que les formes i els colors siguin agradables als ulls, que els sons siguin agradables a la oïda, que els aromes siguin agradables a l’olfacte, etc.

Amb el compromís amb la salud dels infants i de respecte amb la terra, també es mira que la natura estigui present i que les joguines siguin naturals i sostenibles, lliures de plàstics i pintures o vernissos tòxics, que siguin resistents al pas del temps i que es puguin arreglar quan necessitin.

Busquem, a més, que hi hagi objectes fets de manera manual i artesanal perquè siguin únics i especials i permetin un vincle més profund per part de l’infant, com les nines cosides a ma, elements de fusta tallada, etc.

Facilitat per: Sònia Kliass i Equip BES.

* El preu que presentem aquí és només a per a la inscripció a aquesta única sessió, que està inclosa en el marc de la Formació de Postgrau Des de l’Infant. Podreu trobar aquí més informació sobre la formació de postgrau i la resta de sessions.

febrer 26 2021

Details

Date: 26 febr., 2021
Time: 18:00 - 21:00
Cost: 70€
Esdeveniment Categories: , ,
Esdeveniment Tags:, , , , ,