Qui Som

El BES és un equip intergeneracional de professionals dels camps de la psicologia, l’educació i l’art que treballem des del 2005 per procurar espais de benestar en els àmbits de convivència de les famílies i els professionals que treballen amb elles. Els dispositius que utilitzem provenen de contextos personals i professionals diversos: l’educació, la psicologia, la psicopedagogia, les arts plàstiques i les arts escèniques.

Al 2011, ampliem també l’activitat al carrer de la Boqueria de Barcelona acompanyant, des de la supervisió, a professionals dels àmbits del benestar, de l’educació i la salut, i constituïm el BES: Boqueria Espai de Supervisió.

Amb l’obertura de l’Espai BES, al carrer Sardenya 229 (setembre de 2015), volem donar cabuda també a altres tipus d’activitats com col·loquis o tallers.

EQUIP BES

Pere Peris Morancho

“He de saber qui sóc per poder evolucionar”
Antònia Díaz Nuñez

Xavier Gimeno Soria

Treballar en EQUIP no és una virtut, és una elecció conscient i voluntària que sorgeix construint llaços de confiança basats en la vulnerabilitat humana que mostren els integrants de l’equip per compartir els seus errors, pors i dificultats. Patrick Lencioni.

Sílvia Blanch Gelabert

Canviar un ja ho faré…per un: ho faré. La il·lusió, el desig, el voler aconseguir alguna fita ens fan traspassar els límits imposats per viure experiències ni imaginades. Tot és començar.

Neus Ballesteros Ventura

M’agrada el gerundi!

Arnau Careta Plans

Els humans som éssers projectius. Pensa i viu en positiu. I aspire to be a giver. A giver of love, a giver of good vibes and a giver of strength.
Pau i amor actius al món!

Cristina Reche González

Serà tard per a tot,
excepte per a ser tu.

Anna Buira Cerón

Sempre en busca d’experiències. Vivint Moventums. Dare. Change. Keep trying!

PROFESSIONALS COL·LABORADORS
(en construcció)

David Aparicio Miró

De tots els objectes, els que més m’estimo són els que ja s’han fet servir. Els atuells de coure abonyegats i amb vorells aixafats, els ganivets i les forquilles amb mànecs de fusta que han estat agafats per moltes mans. Aquestes són les formes que trobo més nobles. Les lloses que envolten les cases velles, desgastades d’haver estat trepitjades tants cops, amb l’herba que hi creix entremig em semblen objectes feliços. Bertolt Brecht

CONVENIS DE COL·LABORACIÓ AMB ENTITATS

Fins al moment, el BES té conveni amb el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC), amb l’Associació de Professionals d’Espais Familiars de Catalunya (APEFAC), amb l’Equip de Recerca Sobre Infància, Família i Educació de la UAB (ERIFE), i amb la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB per a la formació en pràctiques.

Consulta a la teva entitat els avantatges que et dóna aquest conveni.

 


Més sobre l’Equip BES

Pel què fa a l’acompanyament a les famílies tenim com a finalitats promoure la vivència serena les relacions familiars, compartir amb altres famílies (adults, infants i adolescents) l’experiència de créixer i d’acompanyar en la criança, i facilitar la convivència en la complexa quotidianitat familiar. Realitzem acompanyament i suport psico-socio-educatiu, tant per famílies com per persones individuals amb dispositius com Espais Familiars, Grups de reflexió de mares i pares i grups multifamiliars, Assessorament i orientació a famílies (tant en grup com en atenció individualitzada), Assessorament i orientació individual, Psicoteràpia i grupanàlisi.

Pel què fa a l’acompanyament a professionals tenim com a finalitats la millora de la pràctica professional individual i de l’efectivitat dels equips en els que es treballa, la cura i la prevenció dels riscos psicosocials associats a la feina, i la integració de pràctiques de supervisió. Realizem acompanyament i suport psico-formatiu per professionals dels àmbits de l’educació, el benestar social i psicològic, l’art i la salut a través de Tallers i formacions específiques (a mida) per a equips professionals i organitzacions, Espais grupals de supervisió professional, Espais de supervisió d’equips i organitzacions, Grupanàlisi, i Anàlisi institucional.

Des del 2015 Barcelona Espai de Supervisió treballa conjuntament amb l’Equip de Recerca Sobre Infància Famílies i Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona a través de processos d’investigació-acció que validen i evidenciencien els resultats de les propostes d’acompanyament a famílies i professionals que desenvolupen al BES.

Amb l’obertura de l’espai BES, al carrer Sardenya 229, volem donar cabuda també a altres tipus d’activitats com cicles de col·loquis, tallers, i activitats culturals i artístiques.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0Email this to someone