Qui Som

El BES és un equip intergeneracional de professionals dels camps de la psicologia, l’educació i l’art que treballem des del 2005 per procurar espais de benestar en els àmbits de convivència de les famílies i els professionals que treballen amb elles. Els dispositius que utilitzem provenen de contextos personals i professionals diversos: l’educació, la psicologia, la psicopedagogia, les arts plàstiques i les arts escèniques.

Al 2011, ampliem també l’activitat al carrer de la Boqueria de Barcelona acompanyant, des de la supervisió, a professionals dels àmbits del benestar, de l’educació i la salut, i constituïm el BES: Boqueria Espai de Supervisió.

Amb l’obertura de l’Espai BES, al carrer Sardenya 229 (setembre de 2015), volem donar cabuda també a altres tipus d’activitats com col·loquis o tallers.

EQUIP BES

Pere Peris Morancho

“He de saber qui sóc per poder evolucionar”
Antònia Díaz Nuñez

Xavier Gimeno Soria

“Treballar en EQUIP no és una virtut, és una elecció conscient i voluntària que sorgeix construint llaços de confiança basats en la vulnerabilitat humana que mostren els integrants de l’equip per compartir els seus errors, pors i dificultats.” Patrick Lencioni.

Sílvia Blanch Gelabert

Canviar un ja ho faré…per un: ho faré. La il·lusió, el desig, el voler aconseguir alguna fita ens fan traspassar els límits imposats per viure experiències ni imaginades. Tot és començar.

Raül Martínez Anglí

“El gest de la casa és una reunió. Una resposta directíssima a la manca de sentit.” Josep Maria Esquirol

Neus Ballesteros Ventura

M’agrada el gerundi!

Arnau Careta Plans

“Pensar alto, sentir hondo, hablar claro.” Antonio Machado

Cristina Reche González

Serà tard per a tot,
excepte per a ser tu.

PROFESSIONALS COL·LABORADORS

Àngels Miret Rial

“Que amb això em basta
si amb mi tinc els astres,
astres càlids que em són lleials,
que de nit veig en el cel
i de dia en tots vosaltres.”
Lluís Llach

Anna Ramis Assens

El millor: que escoltant-nos els uns als altres (professionals i pares) ens adonem que tots desitgem el mateix: ENTENDRE’NS PER EDUCAR!

Carol Villalón Martín

La música es el lenguaje secreto del alma.

David Aparicio Miró

“De tots els objectes, els que més m’estimo són els que ja s’han fet servir. Els atuells de coure abonyegats i amb vorells aixafats, els ganivets i les forquilles amb mànecs de fusta que han estat agafats per moltes mans. Aquestes són les formes que trobo més nobles. Les lloses que envolten les cases velles, desgastades d’haver estat trepitjades tants cops, amb l’herba que hi creix entremig em semblen objectes feliços.” Bertolt Brecht

Déborah Brime Sánchez

Me gusta la gente que vibra, que no hay que empujarla, que cultiva sus sueños hasta que se apoderan de su propia realidad.” Mario Benedetti

Efrem Garcia Salinas

L’art permet parlar obertament superant prejudicis i tabús, i quan l’artista ho fa, molt sovint sap perfectament de què vol parlar i amb quin objectiu, que és el de trencar barreres, fer trontollar convencions, fer reflexionar, créixer, madurar, sensibilitzar, divinitzar, en una paraula, humanitzar la societat.

Ferran Salmurri Trinxet

Viure és aprendre a ser més feliç. Aquest, i no cap altre, és l’objectiu vital de tots els éssers humans.

Janna Álvarez Bernaduca

Sempre a punt… per somriure, per viure, per sentir, per escoltar, per parlar, per ser i per estar ja que compartir és viure i vivim per compartir. Com l’essencial és invisible als ulls, posem-hi altres sentits.

Jèssica Pérez Casas

Porque enseñar a enseñar, aprender a aprender, formar formadores es antes que todo intentar transmitir una pasión.” Georges Laferrière

José Miguel Sunyer Martín

El individuo forma parte desde su misma concepción del grupo humano y todo lo que realiza viene enmarcado dentro del grupo social en el que se ha formado.

Lidia Verger Serralta

El primer ordre de l’ajuda significa que un només dona el que té, i només espera i pren el que realment necessita” Bert Hellinger

Montserrat Castelló Badia

El que fa la vida apassionant és descobrir altres dins i fora de nosaltres. Encara no sé molt bé qui sóc però tinc clar qui no vull ser, qui m’ha portat on sóc i amb mi m’agrada fer cami.

Montserrat Ferraro Frago

Posar amor a la vida i cultivar la il·lusió de compartir.

Rosa Vidiella i Badell

Els infants, especialment els més petits, se’ns mostren genuinament lliures, tant en l’espai com en el seu fer. Malauradament els adults no sempre estem prou atents, i el que és pitjor, tergiversem el que ens mostren i no estem al seu nivell.

Vanesa Miranda Arancibia

La vida nos da la posibilidad de poner atención en construir relaciones mas sanas y gozosas con uno mismo y por resonancia, con el entorno en que habitamos.

Yiya Díaz del Bo

La individuación es un acto creativo comparable a la creación de una obra de arte.” Anthony Storr

CONVENIS DE COL·LABORACIÓ AMB ENTITATS

Fins al moment, el BES té conveni amb el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC), amb l’Associació de Professionals d’Espais Familiars de Catalunya (APEFAC), amb l’Equip de Recerca Sobre Infància, Família i Educació de la UAB (ERIFE), i amb la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB per a la formació en pràctiques.

Consulta a la teva entitat els avantatges que et dóna aquest conveni.