Cartes per a adults en família

cartesperadults
cartesperadults2cartes-per-adultsbaralla-cartes-per-adultscarta-cartes-per-adults

20,00 IVA inc.

Detalls del producte

Aquest joc de cartes és una eina que facilita la tasca dels professionals conductors/animadors de grups de famílies, fonamentat en els principis bàsics de la Llibertat emocional de Ferran Salmurri.

Un recurs projectiu per acompanyar a les persones que les utilitzin (famílies, grups d’amics, grups de tutoria, professionals, equips de treball…) cap a la seva evolució, prenent consciència de qui són, com senten, com pensen, com actuen i perquè, i cap a on volen o no anar.

Després de constatar l’escassesa de materials que facilitin aquesta tasca, des de fa temps, hem estat construint diverses cartes de presentació, que hem anat millorant amb els anys, i que afavoreixen especialment les relacions en la gènesis dels grups.
La nostra recerca personal ens diu que realment és un material que funciona, i és a partir d’aquesta certesa, que hem decidit desenvolupar les cartes i construir un instrument plural, que pugui possibilitar el treball també a molts altres professionals que treballen en àmbits afins.

“Cartes per a adults en família” consta de 52 cartes il·lustrades, organitzades en 5 categories:

  • Autoestima
  • Autocontrol de la conducta
  • Autocontrol emocional
  • Estil cognitiu
  • Relacions amb els altres.

La baralla va acompanyada d’un llibret on s’expliquen les intencions preteses, les bases que orienten l’organització i gestió d’un grup d’adults en família, i la descripció i utilització de cada una de les cartes.

Dins d’un grup trobareu respostes molt diverses que donen peu a interioritzar i a descobrir. En total hi ha 50 lemes i 300 reflexions.

Més informació: http://vkm.is/cartesadultsfamilia

*NOTA: si voleu recollir les cartes a l’Espai BES, l’aportació és de 20€. Si voleu que us arribi a casa vostra, deixeu les dades i a l’aportació se li afegiran els costos d’enviament a contrareembolsament.
Si t’interessa saber més d’aquest producte, escriu-nos a: info@espaibes.cat

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0Email this to someone

Opinions

Encara no hi ha opinions.

Be the first to review “Cartes per a adults en família”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *