Cicles trimestrals de formació continuada

L’Espai BES també ofereix activitats i tallers amb la complicitat de col·laboradors externs relacionats amb l’educació, el benestar personal, l’aprenentatge emocional i les arts, entre d’altres.

*Cadascun d’aquests cicles està dissenyat en un format de 3 sessions monogràfiques però independents. Si tries la modalitat de les 3 sessions del mateix mòdul has de fer la reserva per correu electrònic (indicant el mòdul) abans de la primera sessió adjuntant el justificant de pagament i així beneficiar-te de la reducció de preu.

Per al curs 2018/19 us oferim les següents cicles d’activitat:

Creant unes bones bases emocionals Sònia Kliass

Tallers teòrics i pràctics dirigit a famílies i professionals de l’educació.

La Sònia Kliass ha aprofundit en la consciència i expressió corporal, el treball d’Hengstenberg i l’Emma Pikler així com en l’estudi de la pedagogia Waldorf. Pots visitar el seu web aquí.

Calendari de sesions:

Dimecres 18:00 a 21:00

Les persones interessades us podeu inscriure fins al 17 d’octubre a la Formació de Bases emocionals amb aquestes diferents modalitats:

Assistència a les 3 sessions, aportació de 80€

Assistència a 1 ó 2 sessions, aportació de 30€ per sessió

Les places són limitades i per ordre d’inscripció.

Taller de Neuroeducació Marta Portero

Aportacions de la neurociència a l’educació.

La Marta Portero és doctora en Neurociències i professora de la Unitat de Psicobiologia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i del Grau de Medicina de la Universitat de Girona. Amb experiència investigadora en neurobiologia del comportament a la Universitat CEU-San Pablo de Madrid, al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona, a la Universitat d’Utrecht i, actualment, investigadora en el grup de Neurobiologia de l’Aprenentatge i la Memòria de l’Institut de Neurociències de la UAB.

Calendari de sessions:

Dimecres 18:00 a 21:00

Les persones interessades us podeu inscriure fins al 6 de març al Taller de Neuroediucació amb aquestes diferents modalitats:

Assistència a les 3 sessions, aportació de 105€

Assistència a 1 ó 2 sessions, aportació de 40€ per sessió

Les places són limitades i per ordre d’inscripció.