Seminari amb Sònia Kliass

Una aproximació Pikler/Waldorf en l’etapa infantil

Acompanyament a professionals de primer i segon cicle d’educació infantil. Sessió mensual d’acompanyament, des d’una visió Pikler/Waldorf, al grup estable de professionals de l’educació infantil de la mà de Sònia Kliass.

Persones destinatàries

Fins a 40 professionals -que participen amb caràcter individual- de centres públics i privats de la xarxa educativa i d’atenció a infants i famílies que treballen actualment amb infants en etapa infantil i/o infants i adults.

Si vols formar part d’aquest grup reserva ara la teva plaça.

L’aportació total al seminari és de 320€, en tres pagaments a realitzar per transferència bancària: inscripció (40€ per reservar la plaça), segon pagament (140€ durant el mes d’octubre) i tercer pagament (140€ al febrer).

Calendari 2019/2020

Un dimecres mensual de 18:00 a 20:00, els dies 23 d’octubre, 20 de novembre i 4 de desembre de 2019; 22 de gener, 26 de febrer, 18 de març, 22 d’abril, 20 de maig i 10 de juny de 2020.

Espai conduït per la Sònia Kliass.

Metodologia

El Seminari Una aproximació Pikler/Waldorf en l’etapa infantil amb la Sònia Kliass tindrà un format semblant als nostres espais de supervisió professional. La metodologia combina l’anàlisi de situacions pràctiques presentades per les persones participants amb l’exposició de la formadora sobre les temàtiques que apareguin i la reflexió en grup i subgrups.

Aquest seminari vol crear coneixement, a l’hora que també oferir eines pràctiques per a l’acompanyament a infants de de primer i segon cicle d’educació infantil de d’una mirada Pikler/Waldorf. Té un abordatge participatiu, interactiu, experiencial i dinàmic.