Seminari amb Sònia Kliass

Una aproximació Pikler/Waldorf en l’etapa infantil

“Educar és una gran responsabilitat. Si eduquem els infants amb consciència, coneixent les seves capacitat i necessitats, respectant els seus processos, permetem que creixin expressant el gran potencial que porten a dins” (Sonia Kliass).

Grup estable de professionals de l’educació infantil que revisa la seva pràctica de la mà de la Sonia Kliass. Sessions mensuals d’acompanyament i creació de coneixement compartit, amb eines pràctiques per a l‘acompanyament a infants de de primer i segon cicle d’educació infantil, des d’una mirada Pikler/Waldorf.

Fins a 20 professionals que:

  • participen a títol individual i
  • treballen actualment amb infants en etapa infantil i/o infants i adults,
  • provinents de centres públics i privats de la xarxa educativa i d’atenció a infants i famílies.

Si vols formar part d’aquest grup reserva ara la teva plaça.

Aquest seminari vol crear coneixement a l’hora que també oferir eines pràctiques per a l’acompanyament a infants de de primer i segon cicle d’educació infantil de d’una visió Pikler/Waldorf. El Seminari te un format semblant als nostres espais de supervisió professional, amb un abordatge participatiu, interactiu, experiencial i dinàmic. La metodologia combina l’anàlisi de situacions pràctiques presentades per les persones participants amb l’exposició de la formadora sobre les temàtiques que apareguin i la reflexió en grup i subgrups.

Espai conduït per la Sònia Kliass.

Un dimecres mensual de 18:00 a 20:00, els dies:

4 de novembre (en format virtual) i

2 de desembre de 2020 (en format virtual);

13 de gener,

17 de febrer,

17 de març,

14 d’abril,

12 i 26 de maig,

16 de juny de 2021.

L’aportació total al seminari és de 320€, en tres pagaments a realitzar per transferència bancària: inscripció (40€ per reservar la plaça), segon pagament (140€ durant el mes d’octubre) i tercer pagament (140€ al febrer).

Si vols formar part d’aquest grup reserva ara la teva plaça.