Què Fem

Supervisió de professionals i de directius

L’objectiu de la supervisió en grup als professionals és el d’ajudar-los a superar les dificultats derivades de l’atenció directa. També és treballar des de les especificitats sanitària, educativa i social.

Formació de Postgrau: La cura en l’acompanyament 

L’experiència d’acompanyament que des del BES hem fet en els darrers anys a professionals dels àmbits de l’educació escolar, l’educació social, el benestar social, i l’atenció socio-sanitària, ens permet estructurar una oferta de formació sensible a les necessitats de desenvolupament en el lloc de treball que aquests col·lectius professionals ens han fet arribar.

Reserva l'Espai BES!

Necessites un espai polivalent, amb llum natural, al centre de Barcelona?
Tens una activitat preparada però no tens un espai on poder-la fer? Reserva l’Espai BES!

Tallers trimestrals de formació continuada

L’Espai BES també ofereix cicles d’activitat amb la complicitat de col·laboradors externs. Per al curs 2018/19 us oferim les següents cicles d’activitat:

  • Bases emocionals amb Sònia Kliass
  • Taller de neuroeducació amb Marta Portero

BES-art: cicle d’art al BES

Per gaudir de propostes de petit format provinents de les arts escèniques i la música des d’una mirada harmònica amb la cura i l’acompanyament de les persones.

Acompanyament individual

La vida és una aventura amb moments i situacions ben diverses, amb moments de gaudi i moments de dificultat. Durant totes les etapes de la vida, durant el desenvolupament de la persona, en moments de canvi i de crisi, pot ser d’ajuda comptar amb una mirada, un suport i un acompanyament professional.

Grups Familiars de reflexió

Els grups d’acompanyament a famílies són dispositius que ofereixen orientació socio-psicoeducativa en el context familiar per tal de facilitar la convivència, i l’empoderament en les relacions i els rols desenvolupats en el sí del grup familiar.

Taller de constel·lacions

Les constel·lacions familiars i la disposició a posar ordre en les relacions. Son les lleis naturals, familiars, socials i espirituals les que regeixen els grups humans, com diu Bert Helinger aportant-nos la idea que l’amor en les relacions pot fluir quan es respecta l’ordre, un ordre que dóna dignitat, reconeixement i respecte a cadascun dels membres implicats en la relació.

Club de lectura del BES

Llegim al mateix temps el mateix llibre. Cadascú ho fa individualment, però amb una freqüència determinada ens reunim per comentar les pàgines avançades. El club de lectura articula la lectura personal i íntima amb la possibilitat de compartir les lectures amb altres persones. Aquesta possibilitat enriqueix la impressió inicial de cadascú en solitari i permet fonamentar amb bases sòlides la pràctica professional.

Altres activitats

L’Espai BES també ofereix activitats i tallers de col·laboradors externs relacionats amb l’educació, el benestar personal, l’aprenentatge emocional i les arts, entre d’altres.

Si tens interès en alguna activitat concreta, o tens una proposta, escriu-nos a info@espaibes.cat.

Reserva l'Espai BES!

Necessites un espai polivalent, amb llum natural, al centre de Barcelona?
Tens una activitat preparada però no tens un espai on poder-la fer? Reserva l’Espai BES!