Ute Strub: L’ètica professional en la intervenció a la primera infància

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Ute Strub: L’ètica professional en la intervenció a la primera infància

La Ute Strub visitarà l’Espai BES el proper dimarts 3 de novembre a les 6 de la tarda per parlar-nos de “L’ètica professional en la intervenció a la primera infància”.

Ute Strub va conèixer Emmi Pikler quan als anys setanta treballava com a fisioterapeuta en un hospital a Alemanya i Elfriede Hengstenberg li va recomanar que anés a Budapest a aprendre amb Emmi Pikler el procés natural que fan els infants per aprendre a caminar, amb l’objectiu d’ajudar millor els seus pacients adults que necessitaven recuperar la capacitat de caminar.

Aquell viatge a Budapest va tenir un impacte molt important en la Ute: es va quedar tan impressionada amb el què hi va veure que al cap d’un temps va deixar la seva feina de fisioterapeuta a l’hospital. Es va dedicar a difondre i formar sobre el treball de Hengstenberg i sobre el treball de Pikler, donant a conèixer arreu d’Europa i més endavant a Amèrica i Nova Zelanda, aquesta visió de respecte i llibertat en l’educació dels infants.

És membre fundadora de l’associació Emmi Pikler Haus i membre de l’Associaicó Pikler de Berlin, co-iniciadora del moviment Pikler-Sala de jocs a Àustria, co-creadora d’una formació Pikler de tres anys per a professionals a Alemanya, i editora del llibre “Desplegándose” (Ed. Liebre de Marzo).

Amb l‘energia i entusiasme que desprèn, la sensibilitat i originalitat de l’ànima artística que l’envolta, i el rigor que posa en el treball, Ute Strub és una gran referència i font d’inspiració de cada vegada més col·lectius d’educadors que promouen espais de respecte i reconeixement dels infants i les seves famílies, entenent el joc i el moviment lliures, la vivència des de l’alegria i la bellesa, i el desenvolupament de la pròpia capacitat d’observació dels infants, com un bé.

Per saber sobre la tasca de la Ute Strub: http://m.youtube.com/watch?v=_TLflrkCHUM
Per saber sobre el seu centre a Berlín: http://spielraum-strandgut.de/bilder

 

*Les places s’han exhaurit. Les places són limitades i l’admissió és per ordre rigorós d’inscripció.

Novembre 03 2015

Detalls

Dia: 3 Nov, 2015
Hora: 18:00 - 20:00
Aportació: 10€
Esdeveniment Categories:
Esdeveniment Tags:, ,

Lloc

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

+ Mapa de Google