Taller de Poesia

Carregant Esdeveniments

Taller de Poesia

La poesia està present a la vida quotidiana de totes les persones. Pot ser dins una tassa de cafè o sobrevolant la ciutat dins un Boeing, a la nevera o en un instant. Pot ser a la olor del parvulari o a l’últim tiquet de l’FNAC. Inclús si fulleges el diari o amb els amics en un bar. Sota el coixí o a les estrelles, però als prestatges hi ha meravelles per remenar.

Adonar-nos d’on podem trobar la poesia és essencial per jugar amb ella i ens pot donar moltes possibilitats. Haurem de remenar bones prestatgeries i buscar dins nostre per poder transmetre poesia als infants.

Si la poesia està present en el nostre dia a dia fem-la entrar a l’escola.

"Érase un niño que se lanzaba a la aventura todos los días..."  Walt Whitman

Taller facilitat per Dani Espresate i adreçat a docents d’infantil i primària i a qualsevol persona amb curiositat i ganes d’apropar la poesia als infants i a un mateix (no calen coneixements previs només cal emocionar-se amb la poesía).

Objectius del taller: Treball personal i en grup en què es convida a compartir les propies vivències amb la resta de persones participants. Ens apropiarem de la poesia a través de l’escolta i la lectura o recitació de poemes. Conèixerem un ventall de recursos per treballar la poesia a l’escola i experimentarem, en primera persona, la creació d’un petit poema.

Febrer 20 2019

Detalls

Dia: 20 Feb, 2019
Hora: 18:00 - 21:00
Aportació: 30€
Esdeveniment Categories:
Esdeveniment Tags:, , ,

Lloc

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

+ Mapa de Google

Es demana a les persones participants del taller que, de manera voluntària, portin un poema que els agradi, que els commogui, que els hi faci gràcia i que simplement vulguin compartir amb la resta.

Organitzador

Dani Espresate