Taller de Deepdance

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Taller de Deepdance

El DEEPDANCE (dansa profunda) és una proposta dinàmica de treball corporal i moviment lliure, on la música i la dansa ens conviden a fer un recorregut energètic i emocional; un viatge per diferents sensacions que serveix d’exploració i expressió, entrant en contacte amb nosaltres mateixes i els altres des d’un lloc diferent, donant lloc a una genuïna expressió personal. Una eina de creixement personal en què busquem la integració dels tres centres: cos, emoció i cognició.

Un espai on poder gestionar els assumptes que ens mouen internament des del cos i la dansa, on compartir d’una manera diferent amb altres, on connectar amb allò sagrat a través del ritual que està en l’origen de la nostra espècie, connectar amb l’art, la creativitat, l’ànima; buscant la connexió amb el nostre sanador intern que ens guia cap a la salut.

Taller impartit per Carol Villalón, creadora del mètode Deepdance i DJ-terapeuta, formada en arteràpia i teràpia gestalt, moviment autèntic, psicologia transpersonal i bioenergètica. El treball del Deepdance està influenciat també per diferents aportacions corporals com els cinc ritmes de Gabrielle Roth, la gestalt corporal, la meditació, i la dansa trance. Carol Villalón és formadora en la Fundació Diagrama, membre de l’equip docent de l’Escola d’Arteràpia del Mediterrani, i formadora de Injuve. Co-creadora del col·lectiu de dones Lesfatales, i acompanyant de diversos grups de dones.

deepdance-logo deepdance2

novembre 06 2016

Details

Date: 6 nov., 2016
Time: 17:00 - 20:00
Cost: 25€
Esdeveniment Categories: , ,
Esdeveniment Tags:

Venue

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

+ Mapa de Google