Plasticitat cerebral i aprenentatge

Carregant Esdeveniments

Aportacions de la neurociència a l’educació

Plasticitat cerebral i aprenentatge

El cervell humà és un òrgan extremadament plàstic, el qual canvia la seva estructura i el seu funcionament de forma constant a partir de l’experiència amb l’objectiu de garantir l’adaptació de l’individu a l’entorn. Els processos de plasticitat cerebral són la base biològica dels processos d’aprenentatge presents durant tot el cicle vital. Aquesta sessió pretén comprendre les diferents etapes en el desenvolupament neurocognitiu des de la infància fins a l’adolescència i relacionar-ho amb la importància que tenen les experiències d’aprenentatge en la plasticitat cerebral.

Taller facilitat per Marta Portero Tresserra, doctora en Neurociències i professora de la Unitat de Psicobiologia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i del Grau de Medicina de la Universitat de Girona. Amb experiència investigadora en neurobiologia del comportament a la Universitat CEU-San Pablo de Madrid, al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona, a la Universitat d’Utrecht i, actualment, investigadora en el grup de Neurobiologia de l’Aprenentatge i la Memòria de l’Institut de Neurociències de la UAB.

Taller de tres sessions que es complementen encara que no és obligatori participar en totes tres.

  • 5 d’abril de 18:00 a 21:00 –Emocions i cervell: com intervenen les emocions en l’aprenentatge? + info i reserves

  • 3 de maig de 18:00 a 21:00 –Arquitectura i Neurociència: disseny d’espais d’aprenentatge + info i reserves

Si t’apuntes a les 3 sessions del taller, el paquet tindrà un preu total de 105€. Per inscriure’t a les 3 sessions juntes escriu-nos un correu electrònic a pagaments@espaibes.cat

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0Email this to someone
març 01 2018

Detalls

Dia: 1 març, 2018
Hora: 18:00 - 21:00
Aportació: 40€
Esdeveniment Categories: , ,
Esdeveniment Tags:, , ,

Lloc

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

+ Mapa de Google

Organitzador

Marta Portero