Acompanyar les pèrdues, la mort i el dol en el context educatiu

Carregant Esdeveniments

Acompanyar les pèrdues, la mort i el dol en el context educatiu

A càrrec de Glòria Iniesta i Neus Ballesteros.

Les famílies, els centres i les comunitats educatives tenim la funció de satisfer les necessitats dels infants i joves per tal de promoure una educació que els ajudi a créixer en tots els sentits. Per això és important que disposem de pautes de reflexió i recursos per no obviar aquests processos de dol que vivim quotidianament -i avui encara se’ns fan més evidents-  podent acompanyar i promoure un creixement saludable. Incloure les experiències quotidianes de pèrdua que apareixen al nostre context educatiu serà un primer pas per fer-ho. També convindrà preveure espais on parlar de situacions que s’estiguin vivint en el grup, adequar recursos apropiats per reflexionar, i fer-nos preguntes al voltant de temes rellevants.

Ens centrarem en el context actual i en com, des de l’acompanyament a les aules, als centres, en família,… podem atendre la vivència de petits i grans. De quina manera facilitar la identificació i l’expressió de les emocions i l’acompanyament des de la cura.

Calendari de sessions (dos dissabtes consecutius, de 10:00 a 13:00):  14 i 21 de novembre de 2020.

Inscripció al taller: 60€. Les persones interessades us podeu inscriure fins al 7 de novembre. Les places són limitades i per ordre d’inscripció.

novembre 14 2020

Details

Start: 14 nov., 2020 @ 10:00
End: 21 nov., 2020 @ 13:00
Cost: 60€
Esdeveniment Categories: ,
Esdeveniment Tags:, ,

Venue

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

Organitzador

Espai BES