Parlar en públic

Carregant Esdeveniments

Parlar en públic

En aquest taller trobarem estratègies i recursos per poder expressar-nos oralment davant els diferents contextos professionals i personals donant la millor versió de nosaltres mateixos a l’hora de parlar en públic.

“Parlar en públic és com l’aigua. Hem de provocar la set d’escoltar-nos!”

Objectius: Guanyar confiança en un/a mateix/a i la desinhibició en les presentacions orals. Descobrir la pròpia capacitat de crear i improvisar en diferents contextos. Fluir i gaudir durant una presentació oral. Saber estructurar un discurs i els seus continguts de manera clara. Trobar i aprendre recursos i estratègies per millorar la parla en públic. Generar l’aparició de l’empatia a través de l’interacció amb el públic. Ser conscient dels punts fort i febles a l’hora de fer un discurs oral. Analitzar diferents casos pràctics, detectar i aplicar les estratègies apreses. Aprendre a tenir una bona cura personal abans d’una presentació. Promoure un estat físic òptim per a l’activitat oral a través de diferents exercicis de relaxació, respiració, activació de l’aparell bucofonador i consciència i escalfament corporal.

Destinataris: els que vulguin canviar el patir pel gaudir de parlar davant dels oients!

Taller facilitat per la Jèssica Pérez, actriu i mestra. Veure el seu perfil.

Gener 26 2019

Detalls

Dia: 26 Gen, 2019
Hora: 10:00 - 13:00
Aportació: 30€
Esdeveniment Categories: ,
Esdeveniment Tags:,

Lloc

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

+ Mapa de Google

Nota important: el dia del taller caldrà que porteu preparada una exposició oral d’una durada màxima d’1 minut. El tema és lliure, alguna cosa que us agradi explicar: una recepta de cuina, un conte, un fet històric o una anècdota, per exemple.

Organitzador

Jèssica Pérez