Quantes neurones tenim fora del cervell? Cuida-les totes! – La Cura Harmonitzada

Carregant Esdeveniments

Quantes neurones tenim fora del cervell? Cuida-les totes! – La Cura Harmonitzada

El creixent interès per una educació basada en l’evidència científica, així com els recents progressos en el camp de la neurociència sobre els processos d’aprenentatge i plasticitat cerebral, ha permès el desenvolupament de ponts entre la neurociència i l’educació.

L’objectiu de la sessió és reflexionar sobre estudis neurocientífics dels últims anys que pretenen proporcionar eines útils i fonamentació teòrica i empírica per al disseny de metodologies que afavoreixin el benestar i tinguin cura del nostre cervell. Després de conèixer alguns dels mites sobre la neuroeducació, ens centrarem en la relació entre el cos i la ment, les estratègies que fomenten un equilibri entre les emocions i la cognició i el desenvolupament de les funcions executives.

Objectius: Prendre consciència d’alguns mites falsos sobre la neuroeducació. Aportar elements i reflexió sobre els factors que es relacionen amb una millor salut del nostre cervell. Facilitar estratègies per poder tenir una cura del cervell en l’àmbit educatiu.

Facilitat per: Marta Portero i Sílvia Blanch.

 

* El preu que presentem aquí és només a per a la inscripció a aquesta única sessió, que està inclosa en el marc de la Formació de Postgrau La Cura HarmonitzadaPodreu trobar aquí més informació sobre la formació de postgrau i la resta de sessions.

Abril 24 2020

Detalls

Dia: 24 Abr, 2020
Hora: 18:00 - 21:00
Aportació: 70€
Esdeveniment Categories:
Esdeveniment Tags:, ,

Lloc

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

+ Mapa de Google

Organitzador

Espai BES