Educant des de la vida: Natura i materials naturals

Carregant Esdeveniments

Taller teòric i pràctic adreçat a famílies i professionals de l’educació

Educant des de la vida: Natura i materials naturals 

Com podem integrar la natura en l’educació dels infants? Perquè és diferent treballar amb un material natural? Quins materials són més adequats? Què aprenen els infants del contacte amb la natura? Perquè és important reconnectar amb els cicles de la natura per crear benestar i alhora processos cognitius?

Taller facilitat per Sònia Kliass, que és psicòloga especialista en desenvolupament motriu. Les seves principals referències són la Pedagogia Waldorf i el treball d’Emmi Pikler. Amb una llarga experiència treballant amb infants en diferents contexts actualment es dedica a la formació de pares i professionals de l’educació.

Taller de tres sessions que es complementen però que no és obligatori participar en totes tres. Les sessions seran teòriques i pràctiques i es basen sobretot en les aportacions de la visió pìkleriana i de la pedagogia Waldorf.

Si t’apuntes a les 3 sessions del taller, el paquet tindrà un preu total de 80€. Per inscriure’t a les 3 sessions juntes escriu-nos un correu electrònic a pagaments@espaibes.cat

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0Email this to someone
març 07 2018

Detalls

Dia: 7 març, 2018
Hora: 18:00 - 21:00
Aportació: 30€
Esdeveniment Categories: ,
Esdeveniment Tags:, , ,

Lloc

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

+ Mapa de Google

Organitzador

Sònia Kliass