Moviment Profund / Movimiento Profundo

Carregant Esdeveniments

Moviment profund. Movimiento profundo. Deep movement.

Què és el Moviment Profund? Una fusió entre dues disciplines de consolidades pràctiques i fonamentacions: el Moviment Autèntic entès com un procés d’aprenentatge i transmissió que es recolza en la maduració de cada persona, sostingut per un grup compromès amb l’aprofundiment, sent la combinació de tots dos el que veritablement pot formar (https://alasbcn.com/formacion/circulo-movimiento-autentico/) i el Deepdance que es una proposta dinàmica de treball corporal i moviment lliure enfocat en el ball, on la música té una importància cabdal. Es considera una eina de creixement personal en el qual es busca la integració dels tres centres, cos, emoció i cognició (https://deepdance.org/que-es/) Ha estat durant les trobades que la Carol i el Xavier han mantingut els darrers anys en el marc del SAT, organitzat per la Fundació Claudio Naranjo que han anat gestant aquesta proposta.

programa complet-programa completo

¿Qué es el Movimiento Profundo? Una fusión entre dos disciplinas de consolidadas prácticas y fundamentos: el Movimiento Auténtico entendido como un proceso de aprendizaje y transmisión que se apoya en la maduración de cada persona, sostenido por un grupo comprometido con la profundización, siendo la combinación de ambos lo que verdaderamente puede formar (https://alasbcn.com/formacion/circulo-movimiento-autentico/) y el Deepdance que es una propuesta dinámica de trabajo corporal y movimiento libre enfocado al baile, donde la música tiene una importancia capital. Se considera una herramienta de crecimiento personal con la que se busca la integración de los tres centros, cuerpo, emoción y cognición (https://deepdance.org/que-es/) Ha sido durante los encuentros que Carol y Xavier han mantenido los últimos años en el marco del SAT, organizado por la Fundación Claudio Naranjo que han ido gestando esta propuesta.

febrer 16 2019

Detalls

Dia: 16 febr., 2019
Hora: 10:00 - 14:00
Aportació: 40€
Esdeveniment Categories:
Esdeveniment Tags:, , , , , , , ,

Lloc

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

+ Mapa de Google

El tema que en aquesta ocasió es convoca està al voltant els conceptes tangencials a tot allò vinculat a lo TRANS (Prefix que significa ‘a través'): transformació, transició, transpersonalitat, transfusió, transferència, trànsit, “trance-anglès”, transport, transgènere, transmissió, transbord, transpirar, transmutar, transcorre, transgredir, entre d’altres. Més concretament, la temàtica d’aquesta primera convocatòria va concretar-se arrel de les ensenyances del mestre Claudio Naranjo en el darrer SAT IV fet a Sevilla al setembre passat. En Claudio va fer molt èmfasi en la TRANSFORMACIÓ PERSONAL. La porta del canvi només s'obre des de dins.

------------------------------------------------------------

El tema que en esta ocasión se convoca está alrededor de los conceptos tangenciales a todo lo vinculado con lo TRANS (Prefijo que significa 'a través'): transformación, transición, transpersonalidad, transfusión, transferencia, tráfico, "trance-inglés", transporte, transgénero, transmisión, transbordo, transpirar, transmutar, transcurrir, transgredir, entre otros. Más concretamente, la temática de esta primera convocatoria se concretó a raíz de las enseñanzas del maestro Claudio Naranjo en el último SAT IV hecho en Sevilla en septiembre pasado. En ese encuentro Claudio hizo mucho énfasis en la TRANSFORMACIÓN PERSONAL. La puerta del cambio sólo se abre desde dentro.

Organitzador

Espai BES