Mou-te amb nosaltres: cos i emoció – La Cura Harmonitzada

Carregant Esdeveniments

Mou-te amb nosaltres: cos i emoció – La Cura Harmonitzada

Connectar cos i emoció a través dels 5 ritmes. Els 5 ritmes és un canal, una via de connexió amb el propi centre a través del moviment espontani i sobretot, el gaudir de la música i dels ritmes que ens porten a l’èxtasi. Un viatge A Rítmia suposa ballar o sols moure’t. Aquest univers està lliure de restriccions i estètiques. Et convida a ser autèntica i a respectar el teu pròpi moment dins el moviment.  L’única consigna és entregar-te als ritmes i explorar-los amb llibertat.

Les propostes rítmiques de la sessió són de tot tipus i estil musical sense definicions ni complexes. Música que t’obre a l’emoció i el sentir. Música que t’inspira i t’anima a recorre nous camins, físics, mentals i emocionals… Ballarem 2 hores  i passarem per 5 ritmes, 5 emocions i el que ens aparegui. En el viatge dels 5 ritmes les coordenades de l’espai temps desapareixen i donen lloc a un univers de possibilitats… les teves possibilitats.

 

Facilitat per: Mireia Marín, Xavier Palou i Neus Ballesteros.

 

* El preu que presentem aquí és només a per a la inscripció a aquesta única sessió, que està inclosa en el marc de la Formació de Postgrau La Cura HarmonitzadaPodreu trobar aquí més informació sobre la formació de postgrau i la resta de sessions.

Octubre 18 2019

Detalls

Dia: 18 Oct, 2019
Hora: 18:00 - 21:00
Aportació: 70€
Esdeveniment Categories: ,
Esdeveniment Tags:, ,

Lloc

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

+ Mapa de Google

Programa

  • Ballem descalces. Cal dur roba còmode i sobretot ganes de gaudir i explorar el viatge que un mateix es regala.
  • Cadascú fa el seu pròpi viatge individual, on es pot compartir el que un senti, expresant-se lliurement (rient, plorant etc.).
  • Les úniques consignes són respectar sempre l'espai (no picar de peus a terra) i procés de l'altre i no parlar ni cridar durant la sessió.
  •  

Organitzador

Espai BES