Acompanyament a les famílies: Grups de reflexió (per a pares i mares) octubre

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Acompanyament a les famílies: Grups de reflexió (per a pares i mares) octubre

Ajudar-los a créixer. Entre el llibertinatge i l’autoritarisme.

De vegades els nostres petits prínceps i princeses es converteixen en petits dictadors. Com ho he de fer perquè entengui que ara el que em demana no pot ser? Com li dic que no, sense sentir-me malament o sense que acabi en una rabieta? Quines estratègies tenim per rebaixar els nivells de tensió quan aquesta apareix? Com podem donar resposta de forma equilibrada als seus desitjos i les seves necessitats?

Us convidem a participar en aquest taller per compartir i revisar, amb professionals i amb altres famílies, la vivència de la criança i l’educació dels nostres fills i filles, on respondrem entre totes a aquestes preguntes i altres que puguin aparèixer.

El taller té un abordatge vivencial i participatiu a partir de les experiències de les persones assistents, on s’analitzen i revisen situacions presentades per les persones participants, oferint-ne una anàlisi i orientació col·lectives, i generant coneixement compartit que ens ajudi a comprendre i transformar alguns comportaments i dinàmiques perjudicials establertes; alhora que també oferirà eines, pràctiques i recursos saludables per als seus participants.

Taller facilitat per l’Arnau Careta i el Raül Martínez.

Destinataris: famílies amb infants de 3 a 10 anys. Poden assistir al grup un o els dos progenitors/tutors legals.

Octubre 24 2019

Detalls

Dia: 24 Oct, 2019
Hora: 18:30 - 20:00
Esdeveniment Categories:
Esdeveniment Tags:, , , ,

Lloc

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

+ Mapa de Google

Organitzador

Espai BES