Acompanyament a les famílies: Grups de reflexió (per a pares i mares) novembre

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Acompanyament a les famílies: Grups de reflexió (per a pares i mares) novembre

Invertim en Educació Emocional

La capacitat de gestionar les pròpies emocions i viure-les serenament és primordial per al desenvolupament dels infants. Com vam ser nosaltres educats en les emocions, i com ho portem avui dia? Com podem ajudar els nostres fills i filles en el desplegament de la seva intel·ligència emocional? Com parlem de què sentim amb els nostres fills i filles?

Us convidem a participar en aquest taller per compartir i revisar, amb professionals i amb altres famílies, la vivència de la criança i l’educació dels nostres fills i filles, on respondrem entre totes a aquestes preguntes i altres que puguin aparèixer.

El taller té un abordatge vivencial i participatiu a partir de les experiències de les persones assistents, on s’analitzen i revisen situacions presentades per les persones participants, oferint-ne una anàlisi i orientació col·lectives, i generant coneixement compartit que ens ajudi a comprendre i transformar alguns comportaments i dinàmiques perjudicials establertes; alhora que també oferirà eines, pràctiques i recursos saludables per als seus participants.

Taller facilitat per l’Arnau Careta i el Raül Martínez.

Destinataris: famílies amb infants de 3 a 10 anys. Poden assistir al grup un o els dos progenitors/tutors legals.

novembre 21 2019

Details

Date: 21 nov., 2019
Time: 18:30 - 20:00
Esdeveniment Categories: ,
Esdeveniment Tags:, , , ,

Venue

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

+ Mapa de Google

Organitzador

Espai BES