GRUP SOCIAL DE CURA

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

GRUP SOCIAL DE CURA

En aquests temps de confinament físic, l’EquipBES hem pogut contactar amb les eines bàsiques que ens mantenen en la nostra centralitat i que podem compartir per promoure la salut en la comunitat: l’entorn grupal és el recurs més antic de la Humanitat, ens permet experimentar els límits, la connexió dels tres cervells, la cura mútua, el record dels ancestres i la calidesa de la llar.

És per això que us volem convidar a un espai periòdic d’acompanyament grupal que ens ajudi a pensar plegats, des de la cura i el bon tracte. Un espai del que sortim millor de com hem entrat. L’hem anomenat Grup Social de Cura i pretenem sostenir-lo mentre duri el confinament. La plataforma serà Zoom, una eina senzilla que permet la participació d’un gran nombre de participants en aquesta experiència nova per a les persones que estem en la cultura de la cura.

Podeu accedir a aquesta trobada clicant aquest enllaç a la sala del Zoom o bé consultant el Facebook i lInstagram del BES on cada dia de realització del Grup Social de Cura es publicarà l’enllaç per poder accedir-hi a través de l’ordinador o a travès del telèfon. Aforament limitat.

Si teniu dificultats tècniques podeu trucar-nos al 619543276 i preguntar al Xavier Gimeno que és una de les persones de l’Equip BES que facilitarà aquest grup virtual.

abril 23 2020

Details

Date: 23 abr., 2020
Time: 11:00 - 12:30
Esdeveniment Categories:
Esdeveniment Tags:, ,

Venue

a casa

L'activitat serà viable gràcies a les aportacions voluntàries de les persones que vulguin fer una contribució al compte del BES (feu la vostra aportació directament al nostre compte bancari: ES73 0081 0556 7600 0181 4085. Siusplau indiqueu el nom de l'activitat "Grup Social de Cura").

Organitzador

Espai BES