Fer, sentir i pensar

Carregant Esdeveniments

Taller teòric i pràctic adreçat a famílies i professionals de l’educació

Fer, sentir, pensar

Tenim una tendència molt marcada de creure que la feina més important de l’escola és fer pensar els infants i que el veritable aprenentatge només es fa des de l’intel·lecte. Però això està molt lluny de la realitat. Com aprenen els infants? Com es construeix el pensament el les diferents etapes? Com evoluciona el pensament de l’infant des de l’etapa infantil fins a la secundària? Perquè el fer i el sentir juguen un paper fonamental en l’aprenentatge? Com podem crear una pràctica integradora i holística que facilita l’aprenentatge i ajuda a créixer sense estrès?

Taller facilitat per Sònia Kliass, que és psicòloga especialista en desenvolupament motriu. Les seves principals referències són la Pedagogia Waldorf i el treball d’Emmi Pikler. Amb una llarga experiència treballant amb infants en diferents contexts actualment es dedica a la formació de pares i professionals de l’educació.

 

Taller de tres sessions que es complementen però que no és obligatori participar en totes tres. Les sessions seran teòriques i pràctiques i es basen sobretot en les aportacions de la visió pìkleriana i de la pedagogia Waldorf.

  • 17 de gener de 18:00 a 21:00 – Els Septennis + info i reserves
  • 7 de març de 18:00 a 21:00 – Educant des de la vida: Natura i materials naturals + info i reserves

Si t’apuntes a les 3 sessions del taller, el paquet tindrà un preu total de 80€. Per inscriure’t a les 3 sessions juntes escriu-nos un correu electrònic a pagaments@espaibes.cat

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0Email this to someone
maig 09 2018

Detalls

Dia: 9 maig, 2018
Hora: 18:00 - 21:00
Aportació: 30€
Esdeveniment Categories: ,
Esdeveniment Tags:, ,

Lloc

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

+ Mapa de Google

Organitzador

Sònia Kliass