Emocions i cervell: com intervenen les emocions en l’aprenentatge?

Carregant Esdeveniments

Aportacions de la neurociència a l’educació

Emocions i cervell: com intervenen les emocions en l’aprenentatge?

Els éssers humans no som únicament éssers racionals, sinó que som éssers primerament emocionals i després racionals. En aquest sentit, podem afirmar que no hi ha raó sense emoció, que qualsevol decisió que prenem, té un fort component emocional que pot ser més o menys conscient, així que un enfocament emocional en l’àmbit educatiu és vertebral ja que les emocions determinaran com es donen els processos d’ensenyament-aprenentatge. Aquesta sessió té com a objectiu conèixer què són les emocions, i quina relació tenen en promoure o dificultar els processos d’aprenentatge.

Taller facilitat per Marta Portero Tresserra, doctora en Neurociències i professora de la Unitat de Psicobiologia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i del Grau de Medicina de la Universitat de Girona. Amb experiència investigadora en neurobiologia del comportament a la Universitat CEU-San Pablo de Madrid, al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona, a la Universitat d’Utrecht i, actualment, investigadora en el grup de Neurobiologia de l’Aprenentatge i la Memòria de l’Institut de Neurociències de la UAB.

Taller de tres sessions que es complementen encara que no és obligatori participar en totes tres.

  • 1 de març de 18:00 a 21:00 –Plasticitat cerebral i aprenentatge + info i reserves
  • 3 de maig de 18:00 a 21:00 –Arquitectura i Neurociència: disseny d’espais d’aprenentatge + info i reserves

Si t’apuntes a les 3 sessions del taller, el paquet tindrà un preu total de 105€. Per inscriure’t a les 3 sessions juntes escriu-nos un correu electrònic a pagaments@espaibes.cat

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0Email this to someone
abril 05 2018

Detalls

Dia: 5 abr., 2018
Hora: 18:00 - 21:00
Aportació: 40€
Esdeveniment Categories: , ,
Esdeveniment Tags:, ,

Lloc

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

+ Mapa de Google

Organitzador

Marta Portero