Els Septennis

Carregant Esdeveniments

Taller teòric i pràctic adreçat a famílies i professionals de l’educació

Els Septennis

La vida suposa ritme, tots els organismes viuen immersos en cicles. En la vida d’una persona també podem observar un ritme de cicles. La pedagogia Waldorf observa i integra aquests cicles en la pràctica pedagògica i hi dona especial importància als cicles de set anys. En aquest taller veurem sobretot els tres primers septennis, les característiques principals de cadascú i les implicacions que hi poden haver en l’educació dels cicles d’infantil, primària i secundària.

Taller facilitat per Sònia Kliass, que és psicòloga especialista en desenvolupament motriu. Les seves principals referències són la Pedagogia Waldorf i el treball d’Emmi Pikler. Amb una llarga experiència treballant amb infants en diferents contexts actualment es dedica a la formació de pares i professionals de l’educació.

 

Taller de tres sessions que es complementen però que no és obligatori participar en totes tres. Les sessions seran teòriques i pràctiques i es basen sobretot en les aportacions de la visió pìkleriana i de la pedagogia Waldorf.

Si t’apuntes a les 3 sessions del taller, el paquet tindrà un preu total de 80€. Per inscriure’t a les 3 sessions juntes escriu-nos un correu electrònic a pagaments@espaibes.cat

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0Email this to someone
gener 17 2018

Detalls

Dia: 17 gen., 2018
Hora: 18:00 - 21:00
Aportació: 30€
Esdeveniment Categories: ,
Esdeveniment Tags:, ,

Lloc

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

+ Mapa de Google

Organitzador

Sònia Kliass