Escoltar el cos – La Cura Harmonitzada

Carregant Esdeveniments

Som cos. Escoltar el cos permet aprofundir en l’escolta de forma autèntica, tant de manera reflexiva com recíproca. El cos ens fa estar en constant moviment dins l’interval entre el naixement i la mort de manera equivalent a com la psique no s’atura ni en el “repòs del son”. Som coneguts i reconeguts també pels nostres moviments, per la nostra corporeïtat. Com diu la Janet Adler: “l’anhel d’un testimoni és inherent a l’ésser persona en la cultura d’occident. Desitgem profundament ser vistos com som per l’altre.”

Mitjançant la música, el silenci i el cos, investigarem les relacions amb els elements que envolten la identitat i l’existència (el temps, l’espai, les percepcions, els pensaments, els sentiments, les relacions…) per tal de re/visar-los i re/crear-los, obtenint una imatge un poc més completa. I ho farem en complicitat amb les persones participants, testimonis privilegiats del procés desplegat tant individualment com col·lectiva.

Aquesta pràctica facilita l’obertura de les fronteres als processos de creixement i creació. Habituar-nos a investigar la llibertat de ser un cos expressiu, habitant i transitant espais ignorats, afavoreix el potencial creador en qualsevol tasca que es vulgui desenvolupar.

Facilitat per:  Andrés Waksman i Xavier Gimeno

* El preu que presentem aquí és només a per a la inscripció a aquesta única sessió, que està inclosa en el marc de la Formació de Postgrau La Cura HarmonitzadaPodreu trobar aquí més informació sobre la formació de postgrau i la resta de sessions.

novembre 23 2018

Detalls

Dia: 23 nov., 2018
Hora: 18:00 - 21:00
Aportació: 70€
Esdeveniment Categories: ,
Esdeveniment Tags:, ,

Lloc

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

+ Mapa de Google

Organitzador

Espai BES