Emocionant – La Cura Harmonitzada

Carregant Esdeveniments

Com ens diu en Claudio Naranjo “La plenitud la pot viure una persona que té els seus tres cervells coordinats i en ordre” referint-se a la rellevància que tenen, en l’existència humana, les emocions en conjunt amb la seva naturalesa mental i visceral.

Tres cervells que complementarem amb les 6 emocions bàsiques que Paul Ekman postula; en paraules d’aquest autor, això vol dir que és possible identificar certs senyals fisiològics específics i esdeveniments que precedeixen a l’aparició, i que poden considerar-se un fenomen transcultural. Aquestes emocions bàsiques són la por, la tristesa, l’alegria, la ira, el fàstic i la sorpresa.

Cuidar-nos emocionalment tal vegada passa per identificar els senyals i contextos on apareixen. Això podrem practicar-ho des de l’experiència compartida que et proposarem en aquesta sessió que mantindrà l’equilibri entre les aportacions de referències rellevants i la pròpia connexió interior.

Facilitat per:  Assumpta Mateu i Xavier Gimeno

* El preu que presentem aquí és només a per a la inscripció a aquesta única sessió, que està inclosa en el marc de la Formació de Postgrau La Cura HarmonitzadaPodreu trobar aquí més informació sobre la formació de postgrau i la resta de sessions.

maig 24 2019

Detalls

Dia: 24 maig, 2019
Hora: 18:00 - 21:00
Aportació: 70€
Esdeveniment Categories: ,
Esdeveniment Tags:, ,

Lloc

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

+ Mapa de Google

Organitzador

Espai BES