ESCOLTAR-ME DES DEL COS PER PODER CUIDAR – La Cura Harmonitzada

Carregant Esdeveniments

ESCOLTAR-ME DES DEL COS PER PODER CUIDAR – La Cura Harmonitzada

Taller presentació de la Biodansa. La Biodansa és un sistema d’integració humana, de renovació orgànica, de reeducació afectiva i de reaprenentatge de les funcions originàries de la vida. Aquesta pràctica ens ajuda a la integració dels centres: mental, emocional i visceral des del moviment, la música i la relació amb l’altre.

Ens proposa la VIDA en el Centre, creant vivències integradores per ser conscients de com construïm la nostra realitat, quines són les creences, els patrons limitants, el nostre estil de vida… i així poder conèixer-nos una mica més identificant les nostres emocions i els nostres sentiments.

Cada contacte humà produeix un efecte en la integració de la nostra identitat. L’evolució d’aquest contacte marca el compromís que cada persona te en seu procés d’autoconeixement.

Facilitat per: Teresa Escobedo i Xavier Gimeno.

 

* El preu que presentem aquí és només a per a la inscripció a aquesta única sessió, que està inclosa en el marc de la Formació de Postgrau La Cura HarmonitzadaPodreu trobar aquí més informació sobre la formació de postgrau i la resta de sessions.

Novembre 15 2019

Detalls

Dia: 15 Nov, 2019
Hora: 18:00 - 21:00
Aportació: 70€
Esdeveniment Categories: ,
Esdeveniment Tags:, ,

Lloc

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

+ Mapa de Google

Organitzador

Espai BES