Tenir cura de les relacions entre famílies i centres, més enllà dels vincles – La Cura en l’Acompanyament

Carregant Esdeveniments

Tenir cura de les relacions entre famílies i centres, més enllà dels vincles – La Cura en l’Acompanyament

Sabem de la importància de la col·laboració entre els centres i les famílies i més en aquests temps on ens ha calgut reinventar per avançar. Però, el fet que les famílies dels alumnes formin part de la comunitat educativa no sempre es correspon amb la consideració i les relacions que els docents establim amb elles. Mancances de formació, creences, tòpics i prejudicis, a vegades ens fan difícil establir una relació cordial entre pares i mestres. En aquesta sessió facilitarem elements de reflexió per anar més enllà de l’establiment de vincles: proposarem establir relacions de confiança. Perquè la confiança és la matriu on es fa possible el naixement dels aprenentatges!

Objectius:

  • Adonar-se les mancances, creences, tòpics i prejudicis que tots tenim, particularment, i corporativament respecte a les famílies (en relació amb l’escola).
  • Aportar elements i reflexió per fer una lectura real i possibilista dels recursos personals i d’equip educatiu que tots els centres tenen per definir, orientar i millorar les relacions família/escola.
  • Donar algunes eines que faciliten la construcció d’una relació de confiança entre docents i pares i mares.

Facilitat per:  Anna Ramis i Sílvia Blanch.

* El preu que presentem aquí és només a per a la inscripció a aquesta única sessió, que està inclosa en el marc de la Formació de Postgrau La Cura en l’AcompanyamentPodreu trobar aquí més informació sobre la formació de postgrau i la resta de sessions.

abril 16 2021

Details

Date: 16 abr., 2021
Time: 18:00 - 21:00
Cost: 70€
Esdeveniment Categories:
Esdeveniment Tags:, , ,

Venue

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

Organitzador

Espai BES