Tenir cura de les relacions entre famílies i centres, més enllà dels vincles – La Cura en l’Acompanyament

Carregant Esdeveniments

Tenir cura de les relacions entre famílies i centres, més enllà dels vincles – La Cura en l’Acompanyament

El fet que les famílies dels alumnes formin part de la comunitat educativa no sempre es correspon amb la consideració i les relacions que els docents establim amb elles.  Moltes mancances de formació, creences, tòpics i prejudicis ens fan difícil establir una relació cordial entre pares i mestres. En aquest mòdul tractarem de donar elements de reflexió per anar més enllà de l’establiment de vincles: proposarem establir relacions de confiança. Perquè la confiança és la matriu on es fa possible el naixement dels aprenentatges!

Objectius:

  • Adonar-se les mancances, creences, tòpics i prejudicis que tots tenim, particularment, i corporativament respecte a les famílies (en relació amb l’escola)
  • Aportar elements i reflexió per fer una lectura real i possibilista dels recursos personals i d’equip educatiu que tots els centres tenen per definir, orientar i millorar les relacions família/escola.
  • Donar algunes eines que faciliten la construcció d’una relació de confiança entre docents i pares i mares.

Facilitat per:  Anna Ramis i Sílvia Blanch.

* El preu que presentem aquí és només a per a la inscripció a aquesta única sessió, que està inclosa en el marc de la Formació de Postgrau La Cura en l’AcompanyamentPodreu trobar aquí més informació sobre la formació de postgrau i la resta de sessions.

Abril 16 2021

Detalls

Dia: 16 Abr, 2021
Hora: 18:00 - 21:00
Aportació: 70€
Esdeveniment Categories:
Esdeveniment Tags:, , ,

Lloc

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

+ Mapa de Google

Organitzador

Espai BES