BES-ART CUENCOS TIBETANS

Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

BES-ART CUENCOS TIBETANS

És una experiència única per a tots els sentits, les seves vibracions arriben al més profund del nostre estat emocional i físic! Durant la sessió conduïda per la Sílvia Franco tocarem cuencos cantants tibetans antics i el tambor cerimonial, a més a més de realitzar cant harmònic per harmonitzar a tots els assistents.

La Sílvia Franco Morales és Mestra de Reiki Usui tradicional, Mestra de “Cuencos Tibetanos” i Terapeuta vibracional. La seva gran atracció per les gemmes o cristalls la va motivar a estudiar sobre elles i introduir-se a la espiritualitat i ensenyances esotèriques formant-se en Reiki, “Cuencos Tibetanos”, Gemmoteràpia, StiperPuntura, Sintonitzacions Arquetípiques, Runes, Tarot, Veu xamànica i constel·lacions familiars.

Els “cuencos” són instruments fets especialment per a què al fregar-los o colpejar-los com si fossin campanes, produeixin sons que s’anomenen harmònics. Els harmònics són vibracions complexes que per ressonància, activen, harmonitzen i complementen les nostres vibracions en dissonància.

Segons la terapeuta Sílvia Franco, “no ens hem de quedar només amb el so, sinó que el que és realment important és la seva vibració”. L’ús de la música i del so amb una finalitat terapèutica és tan antic com l’home, en aquest cas:

  • actua com una font d’energia per a tot el cos
  • afluixa i allibera tensions musculars
  • expandeix i intensifica el cos àuric, que actua com a defensa energètica
  • augmenta les defenses de l’organisme i brinda pau interior
  • treballa sobre l’equilibri entre ambdós hemisferis cerebrals, resultant ideal per persones molt racionals o amb estrès mental

* Es pot portar algun mineral o aigua per a què es carregui vibracionalment.

 

 

 

Març 17 2018

Detalls

Dia: 17 Mar, 2018
Hora: 19:30 - 20:30
Esdeveniment Categories: , ,
Esdeveniment Tags:, , ,

Lloc

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

+ Mapa de Google

Organitzador

Sílvia Franco