BES-ART BOLS TIBETANS

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

BES-ART BOLS TIBETANS

Enguany tornem a programar aquesta experiència única per a tots els sentits. Comença a ser tradició al BES gaudir anualment d’aquestes vibracions que arriben al més profund del nostre estat emocional i físic i ens ajuden a harmonitzar-lo.

Durant la sessió conduïda per la Sílvia Franco tocarem bols cantants tibetans antics i el tambor cerimonial, a més a més de realitzar cant harmònic per harmonitzar a tots els assistents.

La Sílvia Franco Morales és Mestra de Reiki Usui tradicional, Mestra de Bols Tibetans i Terapeuta vibracional. La seva gran atracció per les gemmes o cristalls la va motivar a estudiar sobre elles i introduir-se a la espiritualitat formant-se en Reiki, Bols Tibetans, Gemmoteràpia, StiperPuntura, Sintonitzacions Arquetípiques, Runes, Tarot, Veu xamànica i constel·lacions familiars.

Els bols cantants tibetans són instruments fets especialment per a què al fregar-los o colpejar-los com si fossin campanes, produeixin sons que s’anomenen harmònics. Els harmònics són vibracions complexes que per ressonància, activen, harmonitzen i complementen les nostres vibracions en dissonància.

Segons la terapeuta Sílvia Franco, “no ens hem de quedar només amb el so, sinó que el que és realment important és la seva vibració”. L’ús de la música i del so amb una finalitat terapèutica és tan antic com l’home, en aquest cas:

  • actua com una font d’energia per a tot el cos,
  • afluixa i allibera tensions musculars,
  • expandeix i intensifica el cos àuric, que actua com a defensa energètica,
  • augmenta les defenses de l’organisme i brinda pau interior,
  • treballa sobre l’equilibri entre ambdós hemisferis cerebrals, resultant ideal per persones molt racionals o amb estrès mental.
Febrer 22 2019

Detalls

Dia: 22 Feb, 2019
Hora: 19:30 - 20:30
Esdeveniment Categories: , ,
Esdeveniment Tags:, , , ,

Lloc

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

+ Mapa de Google

Programa

  • * Es pot portar algun mineral o aigua per a què es carregui vibracionalment.
  •  

Organitzador

Sílvia Franco