AUTOCONSCIÈNCIA A TRAVÉS DEL MOVIMENT

Carregant Esdeveniments

AUTOCONSCIÈNCIA A TRAVÉS DEL MOVIMENT

MÈTODE FELDENKRAIS ® 

La llibertat té a veure amb la possibilitat de tenir opcions” M.F.

Explorant amb curiositat i cura com ens movem i com estem dissenyats per fer-ho podem desvetllar el nostre potencial i alliberar incomoditats o dolors que sentim en el nostre dia a dia, trobant nous camins per fer el que ja fem d’una nova manera. Fem visible allò invisible, posem en primer pla el que habitualment ens passa desapercebut perquè forma part de la nostra manera ja mecànica d’accionar. I en descobrir com fem el que fem, serem capaços d’escollir fer-ho també d’altres maneres.

El mètode Feldenkrais, enlloc de mostrar una forma “correcta” de moure’ns, obre el ventall de possibilitats a les infinites opcions que tenim cada ésser individual i subjectiu de fer i de ser. De tal manera que ens convertim en especialistes, Mestres de nosaltres mateixos.

Les classes ens conviden a prendre consciencia del nostre esquelet, de les seves parts i relacions, per tal d’alliberar feina a la musculatura. El procés d’aprenentatge és basa en el “no esforç muscular”, com ho fa un nadó quan aprèn a funcionar. Aquest suau procés ens invita a descubrir els hàbits no funcionals i a generar un ús més eficaç de nosaltres mateixes, donant pas a la sensació de fer sense esforç accions que fem en el nostre dia a dia: caminar, esperar el bus, seure davant de l’ordinador, tocar el violí, ballar, cordar-te les sabates, ajupir-te, fer l’amor o piruetes. Al cap i a la fi, guanyar en qualitat de vida.

Veure dossier amb calendari d’activitat

El cicle de sessions tindrà una periodicitat setmanal, els dilluns de 18:30 a 19:30h.

Detalls

Dia: 7 Oct, 2019
Hora: 18:30 - 19:30
Aportació: 40€
Esdeveniment Categories:
Esdeveniment Tags:, , , , , ,

Lloc

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

+ Mapa de Google

Programa

  • Només cal que portis roba còmode!
  •  

Modalitats d'abonament

Abonament mensual regular: 40€ mensuals, per transferència al compte del BES.
Abonament de 4 classes puntuals per trimestre: 40€ per transferència al compte del BES.
Classe de prova: 7€ a pagar en el moment de fer-la.

Organitzador

Ilona Muñoz Rizzo