Acompanyament emocional als infants: la ràbia

Carregant Esdeveniments

Acompanyament emocional als infants. Mapes per a compartir i navegar plegats

La ràbia: comprendre la seva naturalesa i donar-li sortida

La ràbia dels més petits sovint deixa entreveure algun malestar. Encara no ens poden explicar amb paraules la seva inquietud o molèstia i recorren al plor i el crit. Si escoltem i comprenem la naturalesa de la ràbia, podrem trobar maneres d’acompanyar-la millor.

Com ens fa sentir als adults la ràbia expressada pels infants?

En aquest taller compartirem preguntes, reflexions i recursos que ens poden inspirar i ajudar a acompanyar als infants comprenent la naturalesa de la ràbia i donant-li sortida. Us convidem a compartir aquest viatge que farem admirant territoris sovint coneguts, a vegades inhòspits, desconeguts o colpidors però de ben segur, enriquidors i necessaris.

Adreçat a qualsevol persona que estigui interessada en conèixer més sobre com acompanyar les emocions dels més petits. Dirigit a famílies, mestres, educadors, psicòlegs,…

Els tres tallers  que presentem dins d’aquest cicle,  a càrrec de la Déborah Brime i la Neus Ballesteros, ofereixen un espai per parlar de les emocions, de com les viuen els infants i de com les vivim els adults. Compartirem preguntes i reflexions que ens podran ajudar a conèixer millor les emocions alhora que aprendrem i reconeixerem recursos per viure l’acompanyament emocional als infants d’una forma saludable. Els tallers es complementen encara que no és obligatori participar en tots tres:

  • 3 de març de 10:00 a 13:00 – La por: la por que ens parla i que cal escoltar +info i reserves
  • 14 d’abril de 10:00 a 13:00 – L’alegria: celebrar l’alegria de l’infant +info i reserves

Si t’apuntes a les 3 sessions del taller, el paquet tindrà un preu total de 80€. Per inscriure’t a les 3 sessions juntes escriu-nos un correu electrònic a pagaments@espaibes.cat

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0Email this to someone
febrer 03 2018

Detalls

Dia: 3 febr., 2018
Hora: 10:00 - 13:00
Aportació: 30€
Esdeveniment Categories: , ,
Esdeveniment Tags:, , , , ,

Lloc

Espai BES

c/ Sardenya, 229, 2n 4a,
Barcelona, 08013

+ Mapa de Google

Organitzador

Déborah Brime i Neus Ballesteros